Frumoase și ușor de întreținut: 5 tunsori care arată superb chiar și fără aranjare!

Suntem în toiul iernii. Dimineața e frig, e întuneric și e tot mai greu să te motivezi să-ți faci coafura. Mai ales că trebuie să porți și căciulă. Dacă vrei să petreci mai mult timp în pat, fără grija părului deranjat, fă-ți o tunsoare care nu necesită aranjare. Iată 5 tunsori care te vor salva în acest sezon.

1. Tunsoarea shaggy

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. O astfel de tunsoare oferă multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat. E destul să umezești un pic părul, să-l ciufulești și să-l stropești cu puțin fixativ. Iar dacă ai părul ondulat de la natură, nu trebuie decât să-l îndrepți puțin după lupta cu perna.

2. Tunsoarea gavroche

O coafură întâlnită rar în prezent, dar care a fost populară în anii 90′. Principiul de bază e simplu: șuvițe scurte în față și lungi la spate. În rest, totul rămâne la discreția ta. În varianta modernă, femeile își fac breton lateral și își aranjează părul în scări. O astfel de tunsoare arată romantic, stilat și autentic. Și, cel mai important, nu necesită aranjare.

3. Tunsoarea pixie

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

4. Tunsoarea carre în trepte

Coafura carre e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Iar cea mai la modă variantă este tunsoarea carre în trepte. Față de varianta clasică, ea creează mai mult volum și are un aspect neglijent, datorită tranzițiilor văluroase.

5. Tunsoarea carre alungit

Varianta alungită e bună dacă îți acoperi capul cu o căciulă. Deși pare îngrijită perfect, tunsoarea carre se aranjează ușor. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și îți dau un aer contemporan.

Citește și: Regula celor 7 “NU” la vopsirea părului: Află ce nuanțe te fac să arăți mai bătrână