Sunt frumoase și ușor de întreținut: 15 tunsori elegante pentru păr subțire și rar!

Tunsorile pentru păr scurt sunt mai populare ca niciodată până acum. Ele sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. În plus, tunsorile scurte arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr mediu și lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Iată 15 modele de tunsori pentru păr scurt, care sunt o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar.

Tunsori scurte păr rar

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea ascetică a tunsorii și de a adăuga rafinament chipului tău. Și de machiaj, care trebuie să-ți sublinieze expresivitatea.

Din fericire, astăzi femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O astfel de coafură arată modern, proaspăt, stilat și e opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Tunsori scurte cu breton asimetric

Tunsoarea pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și cochet. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori păr scurt fața ovală

Tunsoarea pixie e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală și rafinament imaginii tale. Unele femei consideră această tunsoare prea masculină, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea, indiferent dacă e cu sau fără breton. Deși, în mod evident, variantele cu breton arată mai delicat.

Tunsori par scurt cu țepi la spate

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Tunsori păr scurt și rar femei

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care adaugă prospețime imaginii lor.

Un trend al acestui sezon sunt tunsorile cu cărare laterală, care arată expresiv, stilat și sunt numai bune pentru femeile cu păr subțire și rar.

Tunsori scurte rase

Tunsoare undercut a fost creată pentru femeile îndrăznețe și sigure de sine, care vor să-și sublinieze tăria de caracter. Tâmplele rase, lipsa tranzițiilor și volumul pe creștet – toate acestea fac din undercut o tunsoare perfectă pentru femei cu păr subțire și rar, care vor să fie stilate și cochete. Iar ca tunsoarea să nu arate prea băiețesc, strictețea ei poate fi diluată cu ajutorul bretonului.

Tunsori păr scurt cu breton filat

Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie. De altfel, tunsoarea bob scurt filat e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire.

Aceasta arată feminin, elegant și stilat. Iar pe deasupra, se descurcă ușor cu volumul și diluează imperfecțiunile tenului grație bretonului alungit și aranjării în trepte.

Tunsori păr scurt în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Citește și: Nu mai e la modă să fii machiată: De ce tot mai multe femei renunță la machiaj în favoarea frumuseții naturale?