Manichiura franțuzească: 20 de idei care te vor face mai elegantă!

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Prin urmare, am pregătit pentru tine 20 de modele noi din care să te inspiri.

Manichiura franțuzească cu gel

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Manichiura franțuzească cu modele

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb.

Manichiura franțuzească semipermanentă

Strasurile și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș. Reflexele metalice vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual.

Manichiura franțuzească micro

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi. La urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit.

Manichiura franțuzească modernă

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată până acum, dar chiar și sub pietre, luciu, dungi și alte elemente suplimentare, se simte stilul laconic care a făcut-o populară în toată lumea.

Manichiura franțuzească simplă

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Manichiura franțuzească modele

Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei. Manichiura french se asociază bine atât cu ținute casual, cât și cu ținute pentru ocazii romantice, pentru birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Citește și: Scapă de energia negativă: Metoda japoneză de a-ți organiza locuința!