French-ul contemporan: 25 de modele spectaculoase, la modă în 2021/2022!

O manichiură îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Nu întâmplător manichiura e unul dintre cele mai importante ritualuri de frumusețe din lume. Bărbații asociază manichiura îngrijită cu feminitatea, iar femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil.

Și nu există o manichiură mai fină și mai delicată decât manichiura french. Anii trec, dar manichiura franțuzească rămâne un stil actual, care se potrivește tuturor femeilor datorită eleganței și versatilității sale.

Modele de unghii french alb

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Industria frumuseții și manichiura se schimbă într-un ritm atât alert, încât e aproape imposibil să ții pasul cu el. În locul modelelor clasice apar noi și noi diversificații, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată până acum, dar chiar și sub pietre, luciu și dungi, poate fi sesizat stilul laconic care a făcut-o populară în întreaga lume.

Modele de unghii french negre

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Negrul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Totul depinde de preferințele tale. Unele femei preferă să-și facă vârfurile negre și baza clasică, altele, din contra. Însă despre toate aceste lucruri am mai vorbit până acum.

Astăzi, îți recomandăm să atragi atenția la ceva nou. Și anume, la unghiile french cu modele negre, abstracte, asemănătoare cu dantela. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon, arătând enigmatic, delicat și fermecător.

Modele de unghii french albastru

Unghiile de culoarea cerului sunt un alt trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

Albastrul deschis e asociat cu feminitatea. Dar lăsând deoparte semnificația simbolică a culorii, trebuie menționat că tonurile albastre au câteva avantaje practice. Acestea sunt universale și versatile. Deci se asociază cu orice ținută și, în funcție de preferințe, albastrul unghiilor poate fi diluat ușor cu sclipici sau cu modele florale.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea. În plus, nuanțele de albastru deschis (la fel ca albul) intră în contrast cu pielea și îi conferă acesteia un aspect cast, neprihănit, dar ademenitor.

Modele de unghii french cu flori

Cu toate că unghiile în stil french sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei.

Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

Modele de unghii french colorate

În ceea ce privește florile propriu-zise, în acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Dar să nu uităm și de modelele laconice, care nu ies prea tare în evidență.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază delicatețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!