French roșu cu strasuri – cea mai stilată manichiură din acest sezon!

O manichiură îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Nu întâmplător manichiura e unul dintre cele mai importante ritualuri de frumusețe din lume. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine când știu că mâinile și unghiile lor arată perfect.

Și nu există o manichiură mai fină și mai delicată decât manichiura french. Anii trec, dar manichiura franțuzească rămâne un stil actual, care se potrivește tuturor femeilor și se asortează cu orice ținută.

Ce fel de french să purtăm?

Unghii french roșu cu alb

Iarna e perioada sărbătorilor, iar culorile sărbătorilor de iarnă sunt roșu și alb, un stil care rămâne actual până primăvara devreme. Culoarea albă arată elegant și stilat și face pereche minunată cu roșul. Deși, în aparență, albul ar trebui să dilueze zelul unghiilor roșii, în practică, albul face roșul să arate și mai spectaculos, datorită jocului de contraste. În varianta de sărbătoare, baza este lăptoasă, iar vârfurile roșii.

Unghii french roșu nud

Un stil puțin mai conservator, dar suficient de expresiv. O manichiură în tonuri delicate precum bej, crem, alb, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu vârfuri roșii, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Unghii french roșu cu strasuri

Iar dacă minimalismul nu e pe placul tău și vrei să ieși în evidență, completează manichiura french cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Unghii french roșu iarna

Toată lumea vorbește despre ce unghii se poartă vara, primăvara, toamna, dar despre iarnă nimeni nu spune nimic. Cu toate că avem sărbătorile de iarnă, care sunt o ocazie ideală nu numai pentru a petrece timpul cu familia, ci și pentru a-ți etala unghiile în fața celor dragi. Iată câteva modele de unghii care vor adăuga expresivitate și farmec imaginii tale în această iarnă.

Citește și: Femeia stilată arată mai tânără: Iată cum trebuie să arăți la 50+