French modern: 25 de modele minunate pentru adevăratele regine

Probabil, niciun fel de nail art nu se va înscrie mai bine în concepția frumuseții ca manichiura franceză. Dacă ești plictisită de varianta clasică, posibil a venit momentul să încerci altceva. Privește această selecție de fotografii și alege ceea ce-ți este pe plac.

Așadar, știi foarte bine că manichiura franțuzească nu trebuie să se limiteze neapărat la acea margine armonioasă și foarte naturală de culoare albă. Există mii de variații, culori, forme și combinații pe care manichiura franțuzească le poate lua.

Marginea albă nici măcar nu trebuie să repete conturul natural al unghiei, aceasta poate fi realizată în forme geometrice, cel mai des sub formă de unghi.

Chiar dacă vrei să fii foarte aproape de varianta clasică, nu uita de un detaliu care să te scoată în evidență. O compoziție din pietricele strălucitoare, un ornament artistic sau orice altă decorațiune care să alunge plictiseala.

French-ul iubește să fie abordat cu originalitate și creativitate, așa că încearcă să gândești diferit de fiecare dată când îl aplici.

Cu siguranță, știi deja că manichiura franțuzească se privește bine atât pe unghii lungi, cât și pe unghii scurte, atât pe cele rotunde sau ascuțite, cât și pe cele pătrate.

O noutate a acestui sezon este „ploaia de stele” pe unghii, care înlocuiește linia albă cu un sclipici ce se reduce spre baza unghiei. În acest caz, culorile nude drept fundal se asociază foarte bine cu argintiul.

Totuși, adaugă cu moderație sclipici, dacă vrei să porți o astfel de manichiură zilnic, la serviciu. O variantă de french ca în imaginea de mai jos, de exemplu, este foarte potrivită pentru ocazii, mai puțin pentru o ținută office.