Foto înainte-după machiaj: 9 dovezi uimitoare că machiajul este o magie

Machiajul este o adevărată armă, și nu doar o modalitate de a face, o persoană, un pic mai drăguță. Un machiaj îngrijit, poate transforma chiar și cea mai obișnuită fată într-o Angelina Jolie. Noi am adunat fotografii cu cele mai incredibile transformări ale frumuseții.

Stilistul Vadim Andreev
Vadim Andreev, make-up artistul din Sankt Petersburg, folosind tehnici clasice de machiaj și sculptură, schimbă radical fețele fetelor. Rezultatul îl vedeți, literalmente pe față.

Melissa Murphy
Artista americană de machiaj Melissa Murphy a câștigat peste 50 de mii de abonați într-o singură zi, când a început să încarce fotografii cu actrițe, pe Istagram – înainte și după machiaj. Acesta este modul în care fetele simple se transformă în adevărate dive.

O fată cu pielea urâtă s-a transformat într-o păpușă, chiar cu aspectul ei nu prea îngrijit.

Iată ceea ce poate face îngrijirea tenului și machiajul intens al ochilor. Și, de altfel, buzele au devenit mai vizibile.

Probleme de piele? Nu vă deranjați, make-up artistul va repara totul! De asemenea, va face ochii misterioși și în forma unor migdale …

Această fată, chiar și fără machiaj, are ochi expresivi și sprâncene largi, dar uite ce face machiajul – după ce a lucrat un profesionist, a devenit un model de top!

Acesta este poate cel mai reușit exemplu de machiaj anti-îmbătrânire: fata era drăguță și fără machiaj, dar după lucrul unui profesionist a devenit vizibil mai tânără.

Chiar și o simplă față poate deveni mult mai expresivă.

Ochii și buzele pot fi mărite dacă artistul tău de make-up știe cum să o facă bine!