Fii gata în 5 minute: cele mai rapide și stilate coafuri pentru femeile 45+

Repede și stilat! O aranjare care se face repede și te ajută să arăți modern și fresh. Asta își dorește orice femeie! Dar cum să înțelegi ce aranjare ți se potrivește cel mai bine, luând în calcul vârsta, forma feței și tunsoarea?

În acest articol vei găsi cele mai rapide și stilate aranjări de păr pentru femeile trecute de 40 de ani. Fiecare dintre ele durează în jur de 5 minute.

Una dintre cele mai moderne opțiuni este ondularea. Însă nu oricare, alege buclele lejere sau „de plajă” cum li se mai spun. Ele se realizează cu ajutorul plăcii de îndreptat și nu cu ondulatorul.

Astfel vei oferi look-ului prospețime, lejeritate, fiind o coafură perfectă de vară.

Nu uita să aplici înainte de ondulare un spray de protecție termică. El nu doar protejează de ardere, dar și previne îngrelarea firelor.

Multe femeie se tem să încerce bretonul asimetric.  După 45 de ani însă, acesta poate fi unul dintre cele mai bune alegeri, mai ales în combinație cu o tunsoare în scări. Bretonul asimetric alungește vizual fața și o face mai armonioasă.

Bretonul se aranjează foarte rapid, dar îți poate schimba radical înfățișarea.

Trebuie să mai știi că orice tunsoare scurtă are nevoie de volum. Feonul o să te ajute foarte mult în acest sens, dar trebuie să folosești și o perie potrivită.

Părul cu șuvițe mai deschise o să te ajute și el. Jocul de lumini în păr obținut cu ajutorul balayage-ului sau altei tehnici de vopsire în șuvite va face părul să arate mai bogat.

Actualmente este foarte popular bretonul alungit. Fiind integrat într-o tunsoare bine aranjată, acesta scoate în evidență expresivitatea ochilor, ascunde o parte dintre riduri și corectează ovalul feței.

Pentru aranjarea bretonului alungit folosește o perie rotundă și pulbere pentru volum.

Pentru fiecare zi poți alege ondularea naturală. Este potrivită atât pentru serviciu, cât și pentru întâlniri cu prietenii.

Dacă ai părul aproape drept, uscatul cu feonul și cu o perie rotundă este aranjarea optimă.

După cum vezi, poți arăta foarte bine fără să stai prea mult în fața oglinzii.