Fii deosebită cu această tehnică neobișnuită de vopsire a părului, în condiții casnice

Vrei să-ți împrospătezi imaginea, dar nu dispui de prea mulți bani ca să te adresezi la un hairstylist? Nicio problemă. Din acest articol o să afli despre o tehnică de vopsire neobișnuită, extrem de simplă, dar cu un rezultat care nu este pus la îndoială sub aspectul profesionalismului.

Dacă ești gata pentru schimbare, îți propunem o tehnică ombre actualizată.  Deși este la modă de câțiva ani, aceasta continuă să fie folosită de către hairstyliști în diferite variante.

În mod normal, este o tehnică dificil de realizat în condiții casnice. Și nici nu orice specialist nu este in stare să facă un ombre fără cusur.

Hairstylistul turc, Ozden Kurtur, a venit însă cu o abordare deosebită, care a cucerit Instagramul. Această tehnică revoluționară nu are nevoie de ustensile specile, te poți descurca cu o simplă perie de păr.

Ozden a publicat pe rețeaua socială câteva fotografii și un video în care demonstrează tehnica ombre cu peria. Pe lângă faptul că este ușor de realizat, ea oferă și un rezultat natural. Datorită acestui efect ombre părul obține un luciu neobișnuit, iar trecerea spre vârfuri mai deschise este aproape insesizabilă.

Această tehnică practic nu prezintă niciun risc, rezultatul n-are cum să te dezamăgească, întrucât nu se obține o schimbare radicală.

Așadar, găsește o perie pătrată mare și cumpără-ți un decolorant de păr de calitate profesională.

Aplică uniform vopsea pe perie.

Și începe să piepteni părul aproximativ de la jumătate în jos.

Fă asta în câteva straturi.

Așteaptă ca decolorantul să-și facă efectul și voila! Rezultatul este gata.

Uite procesul în videoul de mai jos.

https://www.instagram.com/p/BDnGVyPuu_0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again