Fii atentă cum te îmbraci: Aceste 5 greșeli strică întreaga impresie despre o femeie!

Atunci când își planifică ținuta, fiecare femeie face tot posibilul ca să arate impecabil. Iar un look impecabil înseamnă un aspect îngrijit, o tunsoare bună, o manichiură elegantă și o ținută potrivită corect. Dar cum să faci ca să obții o armonie completă? Pentru început, evită cele mai comune greșeli!

#1. Pantofi vechi

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea. Pantofii sunt cea mai importantă piesă din garderoba unei femei. Ei sunt atotputernici. O pereche potrivită de pantofi îți poate corecta postura, împrospăta imaginea, îmbunătăți starea de spirit și crește încrederea în sine.

Însă e greu să cucerești pe cineva în pantofi vechi, zgâriați, cu talpa ușor dezlipită sau vârfuri pătate. Da, e firesc să ne atașăm de un model sau altul. Însă și pantofii sunt efemeri, iar în momentul în care își pierd aspectul, e timpul să-i arunci la gunoi.

#2. Dresuri deteriorate

Ce ne facem fără dresuri? Avem nevoie de ele și vara și iarna, și la petreceri și la birou, și în casă și în stradă. Timp de un sezon, o doamnă poartă în medie până la 5 modele de ciorapi.

Dar pe cât sunt de stilate, pe atât sunt de sensibile la deteriorarea mecanică. De regulă, dresurile sunt confecționate din nailon și se deteriorează rapid. Fiecare femeie se confruntă cu această problemă și uneori le poartă cu tot cu zgârieturi, în speranța că vor trece neobservate. Există doar un singur mod de a preveni această problemă – cumpără dresuri de calitate. Mai bine să-ți iei 5 modele bune, decât 15 de calitate inferioară.

#3. Pantaloni scurți iarna

Unele femei se încumetă și la acest pas. De ce nu, dacă ai picioare frumoase? Păi bine – nu! Acest look arată pretențios, vulgar și total deplasat. Și mai important, nu este deloc sănătos.

Pe deasupra, apar semne de întrebare cu privire la integritatea mentală, morală și emoțională a femeii. Pentru că o femeie decentă, inteligentă, sigură pe sine și împlinită în plan emoțional nu va purta niciodată pantaloni scurți iarna.

#4. Cizme ugg

Cizmele ugg sunt foarte confortabile și arată nespus de drăguț, dar numai pe tinere de 15-16 ani. Acest articol vestimentar este foarte infantil și nu se încadrează nici într-un fel în stilul elegant și subtil al unei doamne de 30-40 de ani. Chiar dacă sunt nespus de confortabile, trebuie să privim adevărul în ochi și să recunoaștem: moda pentru cizme ugg a trecut.

#5. Fusta mini cu tocuri înalte

Fustele mini asociate cu cizme înalte și un decolteu adânc nu sunt nici pe departe cea mai bună idee. Indiferent de vârstă, acestea arată vulgar, provocator și deplasat. Combină tocurile doar cu fuste midi și maxi și uită de fusta mini și decolteu integrate în aceeași ținută. În general, evită decolteurile și fustele mini. Frumusețea trebuie evidențiată elegant. Bărbații inteligenți se lasă cuceriți de altceva.

Citește și: Cum să arăți bine în fiecare zi? 14 reguli de care se ghidează toate femeile stilate!