Femeia modernă se îmbracă cu stil: 15 ținute stilate cu blugi și adidași

”Astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în blugi și adidași, totul depinde de tine.” – Karl Lagerfeld, directorul creativ al casei de modă Chanel.

Într-adevăr, blugii au devenit un fel de simbol al democrației – haine pe care le poartă toată lumea, care pot fi purtate indiferent de context și de care nimeni nu se poate lipsi. Iar adidașii sunt un simbol al modei contemporane. Iată cum să îi porți ca să fii întotdeauna stilată.

Blugi + adidași + jachetă oversize

Blugii au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară universală, confortabilă, practică și stilată, ce se potrivește absolut tuturor femeilor și este binevenită chiar și după 50 de ani. Și nu contează atât de mult modelul, cât felul cum îi asortezi. Blugii largi fac pereche minunată cu adidași albi și jachete oversize.

Blugi + adidași + geacă din denim

Denimul este un material universal, potrivit pentru orice anotimp. Acesta ține bine forma, corectează silueta, arată stilat, proaspăt și contemporan. Dacă vrei să arăți bine, alege modele din țesătură deschisă, care se asortează perfect cu pantofi albi.

Blugi + adidași + geacă de piele

Pielea nu se demodează niciodată. O astfel de geacă întinerește și împrospătează imaginea unei femei, fără să arate vulgar sau deplasat. E mai degrabă un șic franțuzesc la mijloc. Stiliștii recomandă să renunți la modelele lipite de corp în favoarea celor cu o mărime mai mare, care arată mult mai feminin și armonios.

Blugi + adidași + palton

Paltonul este un alt articol vestimentar universal, care subliniază grația și rafinamentul feminin. Paltonul petrecut se bucură de popularitate în rândul femeilor din întreaga lume, în special modelele Max Mara. Un palton bej este o adevărată comoară pentru o femeie cochetă și elegantă. Acesta te va transforma într-o adevărată aristocrată și se asociază excelent cu topuri de orice culoare.

Blugi + adidași + top oversize

Moda pentru articole oversize crește în intensitate pe zi ce trece, în mare parte datorită confortului și eleganței pe care le asigură. Astfel de ținute îți vor masca defectele, îți vor sublinia delicatețea și arată mult mai original.

Citește și: Coafuri care întineresc: 7 modele de tunsori care nu se demodează niciodată!