Femeia stilată se îmbracă simplu: 15 ținute care te vor face stilată!

Femeile din familia regală britanică sunt urmărite, admirate și adorate în toată lumea. Ele sunt considerate icoane ale stilului și rafinamentului, iar ținutele lor sunt etalon pentru femeile din întreaga lume.

Chiar dacă Meghan Markle nu mai face parte din familia regală, oamenii în continuare o asociază cu regalitatea. Și așa cum se cuvine femeilor din anturajul regal, Meghan și-a revizuit simțitor garderoba și a renunțat la ținutele provocatoare în favoarea unor ținute mai simple. Iată 15 ținute elegante din care să te inspiri.

Ținute elegante cu rochii

Rochia este sinonim cu feminitatea. Această piesă vestimentară a stat la baza garderobei pentru femei din cele mai vechi timpuri. Printre cele mai avantajoase și la modă modele se numără rochia creion, rochia-cămașă, rochia cloș, rochiile cu fantă și rochiile cu imprimeuri verticale.

Ținute elegante cu fuste

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Nu există o piesă vestimentară care să arate mai feminin. Iar cea mai elegantă fustă, fusta-fustelor, dacă vrei, este fusta creion. Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. Ea este ademenitoare și feminină, dar în același timp arată destul de strict.

Ținute elegante cu pantaloni

Dar să știi că o ținută elegantă poate fi creată nu numai cu rochii și fuste, ci și cu pantaloni. Pantalonii negri au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară practică, stilată și atemporală, ce se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și ținută.

Ținute elegante cu palton

Paltonul este un alt articol vestimentar universal, care subliniază grația și rafinamentul feminin. Paltonul petrecut se bucură de popularitate în rândul femeilor din întreaga lume, în special modelele Max Mara. Un palton elegant este o adevărată comoară pentru o femeie contemporană. Acesta te va transforma într-o adevărată aristocrată și se asociază excelent cu topuri de orice culoare.

Citește și: Eleganța se învață: 12 ținute elegante pentru femei de 50 de ani!