Femeia stilată arată mai tânără: Iată cum trebuie să arăți la 50+

Petra Dieners este o bloggeriță din Düsseldorf, care demonstrează că nemțoaicele sunt și pot fi frumoase. Petra are 50 de ani, dar se îmbracă mai bine decât orice fetișcană. De la ea ai ce învăța. La urma urmei, de ce mai avem nevoie de bloggeri dacă nu pentru inspirație? Prin urmare, astăzi îți propunem să-ți iei doza de inspirație de la cea mai simpatică bloggeriță 50+ din Germania.

Ținute femei 50 de ani

Petrei îi place să iasă în evidență, purtând haine în culori vibrante, cu un croi expresiv. Din spusele ei, astfel de ținute îi îmbunătățesc dispoziția și starea de spirit. Dar e important ca ținuta să fie bine gândită.

Iar o ținută bine gândită înseamnă o armonie perfectă între texturi, accesorii și culori. Tonurile trebuie să se asocieze bine între ele, și cel important, să-ți completeze perfect tonalitatea feței și a părului.

Majoritatea femeilor știu să asorteze culorile, dar uită să țină seama de modul în care aceste culori interacționează cu propria lor piele. Iar acest contrast este decisiv.

Asociind corect culorile și formele, un aspect obișnuit se poate transforma într-unul spectaculos, indiferent dacă porți rochii, fuste sau pantaloni. Eleganța se învață și trebuie învățată.

Un alt secret al acesteia sunt accentele. Fiecare ținută, mai ales cele în tonuri neutre, trebuie să aibă unul sau două accente strălucitoare – o centură frumoasă, o bijuterie extravagantă, un accesoriu stilat, o jachetă în culori vibrante, o eșarfă, o poșetă sau pur și simplu niște ochelari. Strictețea trebuie diluat frumos.

Petra ne demonstrează încă o dată că femeile pot arăta spectaculos chiar și la 50+. Mai cu seamă la 50+. Coafura, garderoba, machiajul, accesoriile, îngrijirea sprâncenelor, lentilele de contact – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Nu uita că vârsta și eleganța pot și trebuie să meargă braț la braț și nici un fel de cute pe față nu pot sta în calea acestui tandem – atât timp cât îți dorești să fii frumoasă și știi cum să evidențiezi acest lucru.

Citește și: Bunele maniere se cunosc după geantă: 7 reguli pe care femeile elegante nu le încalcă niciodată!