Femeia modernă se îmbracă cu stil: 10 ținute care te vor face stilată!

Emma Watson este considerată una dintre cele mai stilate femei din lume. Frumoasa englezoaică a devenit de-a lungul timpului un exemplu de bun gust și rafinament, și una dintre puținele vedete care a reușit să-și păstreze stilul. Spre deosebire de alte celebrități, Emma a rămas fidelă propriului stil, care este simplu, elegant și “laconic”.

10 ținute stilate de la Emma Watson

1. Una dintre hainele preferate ale vedetei este trenciul. Trenciul nu se demodează niciodată și se asortează atât cu pantofi, cât și cu adidași. Emma este adepta stilului vestimentar franțuzesc, de aceea combină trenciul chiar și cu fuste scurte.

2. De asemenea, actrița adoră costumele. Un compleu alcătuit din pantaloni și sacou este universal, elegant și actual indiferent de ocazie. În acest an e la modă confortul, prin urmare, îți sugerăm să atragi atenția la costumele din materiale fluide.

3. În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la fustele scurte, deasupra genunchiului, în favoarea fustelor lungi, până la glezne sau chiar până la podea. Iar Emma nu este o excepție. Un asemenea look arată romantic, elegant și tentant.

4. Un palton scurt este o adevărată comoară pentru o femeie cochetă și sigură de sine. Acesta te va transforma într-o adevărată aristocrată și poate fi asortat cu topuri de diferite culori. Actrița adoră paltoanele scurte, în carouri.

5. De altfel, Emma a demonstrat de mai multe ori că pentru ea nu contează doar aspectul, ci și confortul. De aceea, alege haine confortabile și nu întotdeauna are grijă de felul cum hainele se asortează între ele.

6. Însă atunci când este nevoie, Emma știe mai bine ca oricine să-și pună în valoare rafinamentul. O rochie lungă este universală și versatilă, adică se potrivește aproape tuturor femeilor și poate fi folosită pentru a crea diferite ținute – pentru birou, restaurant, plimbare în parc, facultate etc.

7. Ea este una dintre puținele vedete cu renume mondial care nu se sfiește să arate decent.

8. În viața de zi cu zi, Emma preferă stilul casual, pentru că îmbină confortul cu eleganța și oferă mai multă libertate de exprimare, în comparație cu stilul clasic sau cel de afaceri.

9. Actrița adoră jachetele supradimensionate, tenișii, rochiile cu bretele subțiri, blugii, sandalele cu barete și puloverele din cașmir.

10. Într-o lume plină de femei făcute din gumilastic, Emma Watson rămâne un exemplu de eleganță, decență și rafinament.