Femeia modernă se îmbracă cu stil: 5 reguli de stil de la Margot Robbie

Muza lui Quentin Tarantino și a lui Martin Scorsese, una dintre cele mai promițătoare actrițe ale momentului și, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și grațioase blonde din lume.

Margot Robbie a apărut spontan pe arena cinematografică mondială și a devenit în scurt timp o adevărată icoană a modei și un simbol al femeii contemporane – inteligentă, deschisă, simplă și elegantă. Iată 5 reguli de stil de la cea mai cochetă australiancă.

1. Poartă alb

Culoarea albă întinerește și împrospătează imaginea unei femei. Ea reflectă o parte din lumină spre față, diluând ridurile și micile imperfecțiuni ale pielii. Cu o astfel de culoare nu ai nevoie de machiaj. Culoarea albă e bună atât pentru femeile cu tonalitate caldă a pielii, cât și pentru cele cu ten rece. Ea dă senzația de prospețime și completează excelent celelalte culori. Alegerea perfectă pentru o femeie modernă și sigură de sine.

2. Profită de imprimeuri

Margot Robbie adoră să experimenteze cu imprimeurile. Imprimeurile îți vor face ținuta mai expresivă și îți vor pune în valoare individualitatea. Dacă nu știi ce să alegi, apelează la stiluri testate în timp: haine în dungi, în carouri sau cu buline. Aceste imprimeuri arată grozav pe tonuri neutre, pastelate și întunecate. Deși clasicul întotdeauna dă bine, Margot preferă să îl reinventeze, purtând printuri vii, expresive, aproape extravagante.

3. Experimentează cu stilurile

Joacă-te cu textura, culoarea și fasonul. Moda ne este dată ca să experimentăm, ca să ne jucăm cu ea și ca să ne exprimăm individualitatea. Nu te sfii să îmbini stiluri, fasoane și culori diferite. Mai mult decât atât, nu te teme să experimentezi cu texturile, combinând mătase cu denim, tricotaj cu piele, pulovere oversize cu fuste mulate din piele. Astfel de experimente sunt soldate cu look-uri proaspete, vii, memorabile și cu adevărat elegante.

4. Machiază-te simplu

Margot Robbie a declarat de nenumărate ori că este adepta machiajului de zi, chiar și la evenimente de seară. Machiajul de zi trebuie să acopere micile imperfecțiuni ale tenului, să îți definească conturul feței și să îți pună în valoare ochii, fără să creeze impresia că este strident. El trebuie să fie cât mai natural și simplu. De regulă, asta înseamnă fard și fond de ten în culori pale, un ruj de culoare neutră și un minim de accente lucioase.

5. Pune accentul pe individualitate

Individualitatea trebuie să rămână întotdeauna pe primul loc. Pentru că este cel mai la modă lucru care poate să existe. Prin urmare, încearcă să iei un lucru complet neașteptat și să-l faci să fie al tău – să te reprezinte. Joacă-te cu contrastele. Orice combinație care sună neobișnuit, vizual arată și mai neobișnuit.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani