Femeia modernă poartă păr scurt: Iată ce să porți la 40+

Părul reflectă starea de spirit a unei femei. Nu degeaba spunem că marile schimbări din viața unei femei încep cu schimbarea coafurii. O nouă tunsoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. Înseamnă șansa de a o lua de la capăt. În ceea ce privește modelul, în ultimii ani se poartă păr scurt. Iată 15 modele de tunsori care merită încercate în acest sezon!

Tunsori scurte femei 40 ani

Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Dar unele femei merg și mai departe și își fac frizuri ultra scurte, în stil băiețesc. Ele oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Tunsori păr scurt femei 40 ani

Când vine vorba de tunsori scurte, cele mai multe femei aleg pixie. Pixie e o coafură pentru păr scurt, cu șuvițe scurte la tâmple și la ceafă, breton asimetric și șuvițe lungi pe creștet. Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile 40+ care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsori scurte femei 40 ani 2022

Dacă nu ești gata de schimbări radicale, poți încerca o tunsoare pixie-bob, care e un pic mai moale. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori în scări păr scurt femei 40 ani

Iar dacă vrei să arăți și mai feminin, încearcă tunsoarea aurora. Ea amintește de tunsoarea în scări pentru păr scurt, dar arată mai spectaculos datorită volumului. O astfel de tunsoare oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat.

Coafuri scurte femei 40 ani

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Citește și: Te vor arăta cu degetul: 5 greșeli vestimentare care strică imaginea unei femei