Femeia stilată poartă păr scurt: 20 de tunsori care te vor face stilată!

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Dar unele femei merg și mai departe și își fac frizuri ultra scurte, în stil băiețesc. Și rămân la fel de frumoase!

Tunsori păr scurt cu breton asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece neobservată. Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament.

Tunsori păr scurt cu breton filat

Granița dintre tunsorile bărbătești și tunsorile pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru doamne, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine, care nu au timp pentru aranjarea coafurii. Bretonul va face tunsoarea să arate mai feminin.

Tunsori păr scurt drept

Bretonul drept este o alegere clasică, dar puțin controversată atunci când vorbim de tunsori pentru păr scurt. Pe de o parte, o astfel de tunsoare întinerește și împrospătează imaginea unei femei, iar pe de altă parte, bretonul drept scoate în evidență lipsa volumului, accentuând și mai tare carențele părului tău. Prin urmare, trebuie să ai un păr bine îngrijit. O asemenea tunsoare este foarte practică, comodă, versatilă și se potrivește femeilor sigure de sine, cărora nu le pasă de părerea celor din jur.

Tunsori bob păr scurt

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung. Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori foarte scurte femei

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea ascetică a tunsorii și de a adăuga rafinament chipului tău. Și de machiaj, care trebuie să-ți sublinieze expresivitatea.

Citește și: Cald, rece sau neutru? 8 sfaturi cum să alegi nuanța părului în funcție de ten!