Femeia modernă poartă păr scurt: 10 tunsori stilate, la modă în acest sezon!

Părul reflectă starea de spirit a unei femei. Nu degeaba spunem că marile schimbări din viața unei femei încep cu schimbarea coafurii. O nouă tunsoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. Înseamnă șansa de a o lua de la capăt. Iată 10 tunsori pe care merită să le încerci în acest sezon!

1. Tunsoarea bob-carre

Tunsorile carre pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și face chipul mai luminos. Un bob-carre asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată bine la orice vârstă.

2. Tunsoarea bob păr ondulat

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține efectul dorit apelând la coafor. Părul ondulat este mai greu de îngrijit, dar rezultatul este peste așteptări.

3. Tunsoarea pixie asimetrică

Tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

4. Tunsoarea pixie-bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Pixie-bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

5. Tunsoarea shaggy

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

6. Tunsoarea bob asimetric după forma feței

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată. Mai ales dacă e adaptată la forma feței.

7. Tunsoarea bob scurt la spate

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Dar nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului.

8. Tunsoarea carre cu volum

O tunsoare carre pentru păr mediu și scurt arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Coafura îți va scoate în evidență senzualitatea și firea romantică. Aceasta poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie. Indiferent de stilul ales, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

9. Tunsoarea carre în două nivele

Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează atent ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

10. Tunsoarea garcon

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Citește și: Fii atentă cum te îmbraci: Aceste 5 greșeli strică întreaga impresie despre o femeie!