Femeia modernă poartă albastru: 15 ținute cu albastru pentru femei 50+

Albastrul este una dintre cele mai delicate culori. Ea este considerată versatilă și universală; poate fi asortată cu orice ținută; rămâne actuală la orice vârstă; și este relevantă în orice context. Culoarea albastră îți oferă o posibilitate excelentă de a-ți împrospăta ținuta. Dar cum să o asortezi ca să nu dai greș? Iată câteva idei care te vor evidenția din mulțime!

Ținute elegante cu albastru

Culoarea albastră e bună atât pentru femeile cu tonalitate caldă a pielii, cât și pentru cele cu ten rece. Ea dă senzația de prospețime și completează excelent celelalte culori. De regulă, albastru se împarte în două variante, ambele câștigătoare – albastru deschis și albastru închis.

Ținute cu albastru-închis

Albastru-închis înlocuiește negrul. Aceasta culoare este la fel de universală, elegantă și expresivă precum culoarea neagră, dar nu îmbătrânește. Este alegerea perfectă pentru o femeie modernă și sigură de sine.

Ținute cu albastru-deschis

Iar albastru-deschis înlocuiește albul, însă arată mai puțin strict. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele arată bine atât la birou, cât și în viața de zi cu zi. Și sunt numai bune pentru o femeie activă.

Ținute cu albastru și alb

Albastru face pereche minunată cu alb. Orice combinație dintre albastru și alb arată proaspăt, stilat și vibrant. Albul întinerește chipul unei femei și o face vizual mai ușoară. Iar albastru adaugă ținutei expresivitate. Datorită contrastului delicat dintre cele două culori, ținutele arată original, elegant și expresiv. Alegerea perfectă pentru femeia modernă.

Ținute expresive cu albastru

Tonurile albastre sunt întruchiparea delicateții. Acestea arată proaspăt și expresiv pe femei de toate vârstele și nu își pierd din actualitate indiferent de anotimp. Albastru se potrivește de minune femeilor cochete și sigure de sine, care vor să-și sublinieze rafinamentul. Iar dacă vrei să ieși și mai tare în evidență, alege un ton puțin mai expresiv.