Femeia elegantă se îmbracă simplu: 7 lucruri care te vor face elegantă!

Ce le face pe femei să fie frumoase? Naturalețea, alimentația, temperamentul sau stilul? Probabil, din fiecare câte puțin. Dar astăzi vom discuta despre ultima componentă. Și anume despre 7 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

1. Cămașa albă

Dacă vrei o ținută care să arate elegant și să te facă mai tânără – începe cu o cămașă de culoare albă. Cămașa albă întinerește și adaugă prospețime întregii ținute. O poți purta la birou, în parc, pe stradă și chiar și la evenimente de seară. Iar dacă look-ul este întregit de o fustă sau de pantaloni cu talie înaltă, vei arăta cochet chiar și la 60 de ani. Iată cum să porți cămașa ca să fii întotdeauna stilată.

2. Fusta creion

Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. Ea este ademenitoare și feminină, dar în același timp arată destul de strict. Această fustă îți va sublinia formele, pentru că este strâmtă, dar în același timp îți va alungi silueta, pentru că cel mai des se poartă cu tocuri. Un alt avantaj este că scoate în evidență posteriorul și îl face să pară bombat. Această fusta va face mai senzuală orice femeie.

3. Blugii clasici

Blugii au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, confortabilă și stilată, care se potrivește tuturor femeilor, chiar și celor trecute de 60 de ani. De altfel, după 60 de ani blugii pot fi și trebuie asortați cu diferite ținute. Pentru a dilua din impresia neserioasă dată de blugi, ei pot fi combinați cu jachete. În ceea ce privește blugii, pe noi ne interesează modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul.

4. Rochia neagră

Culoarea neagră are un farmec de neegalat și este asociată cu pasiunea. Mai ales când vorbim de o rochie mică, ademenitoare, care modelează silueta și arată nespus de elegant. Ea te va ajuta să pari mai înaltă, îți va ascunde defectele și îți va sublinia rafinamentul. Rochia neagră îmbină eleganța cu senzualitatea, dar nu trebuie să fie provocatoare. Nu uita că bărbații apreciază feminitatea, nu vulgaritatea.

5. Rochia petrecută

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la rochiile scurte, deasupra genunchiului, în favoarea rochiilor lungi, până la glezne sau chiar până la podea. Un asemenea look arată romantic, elegant și tentant. O rochie petrecută este universală și versatilă, adică se potrivește aproape tuturor femeilor și poate fi folosită pentru a crea diferite ținute – pentru birou, restaurant, plimbare în parc, facultate etc.

6. Pantaloni + sacou

Un compleu alcătuit din pantaloni și sacou este relevant la orice vârstă și nu își pierde niciodată din actualitate, în special în tandem cu o cămașă clasică, albă. Contrastele întotdeauna întineresc, iar pe deasupra, îți vor da un aer strict și elegant. O astfel de ținută arată feminin și contemporan, cu toate că multe decenii la rând pantalonii și sacoul erau considerate haine bărbătești.

7. Cardiganul

Cardiganul este o piesă vestimentară universală, confortabilă și stilată. O alternativă excelentă pentru jachete. Acesta transformă imaginea unei femei, făcând-o să arate și mai delicat. Primăvara și vara se poartă cardigane fine din tricot, iar în perioade rece cardigane din țesătură densă. Ele arată bine atât la birou, cu pantaloni negri, cât și în viața de zi cu zi, cu blugi.