Femeia elegantă poartă nuanțe laconice: 16 modele de unghii demne de o adevărată aristocrată!

O manichiură îngrijită, înseamnă o femeie îngrijită. O manichiură elegantă, înseamnă o femeie elegantă. O manichiură nobilă, înseamnă o femeie nobilă. Lista poate fi continuată la infinit. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit.

Însă există o regulă nescrisă în lumea modei – cu cât mai complexă este manichiura, cu atât mai simplă este femeia, și invers, cu cât mai laconică e manichiura, cu atât mai neobișnuită este femeia care o poartă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne dezicem de manichiura sofisticată sau să nu ne vopsim unghiile deloc. Dimpotrivă, un amestec dintre laconic și sclipitor este ceea de ce avem cu toate nevoie.

Modele de unghii nud 2021

De regulă, cu cât mai firească și naturală este nuanța unghiilor, cu atât mai feminin arată femeia. Și nu există nici o nuanță care să se descurce mai bine cu această sarcină decât nuanța nud. Nuanțele nude arată impecabil pe unghii și se potrivesc literalmente pentru orice ținută și orice ocazie. O astfel de culoare subliniază discret blândețea și delicatețea feminină, iar tonurile clasice pot fi îmbinate armonios cu accente și reflexe strălucitoare, moderne.

Unghii nud scurte

Mai firești și mai naturale decât unghiile nud, pot să fie doar unghiile nud scurte, realizate în nuanțe de bej, crem sau roz pudrat, cu sau fără sclipici. Nu contează. Un strat neutru este relevant atât pentru birou și afaceri, cât și pentru petreceri sau ocazii de zi cu zi. Chiar dacă clasicul e însoțit de accente contemporane, manichiura arată cât se poate de natural și de feminin.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Modele de unghii roșii cu sclipici

Culoarea roșie este universală și poate fi aplicată pe unghii indiferent de vârstă, context sau anotimp, dar trebuie să ții cont de expresivitatea și saturația acesteia. Bineînțeles că nuanțele aprinse nu sunt potrivite pentru birou, iar cele sumbre, profunde și laconice nu au ce căuta în toiul unei petreceri furtunoase de vară.

Citește și: Frumusețea începe de la vârful degetelor: 25 modele de unghii noi, la modă în 2021-2022!

Modele unghii roșii scurte

În general, roșul este asociat cu pasiunea și feminitatea și se potrivește de minune femeilor sigure pe sine, care vor să-și sublinieze discret caracterul și independența. Culoarea va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Citește și: Manichiura scumpă: 5 idei îndrăznețe pentru primăvara anului 2021

Modele de unghii albastru închis

Unghiile realizate în tonuri albastru-închis au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Culoarea va adăuga eleganță imaginii tale, atât timp cât învelișul este monocrom. Deci chiar e cazul când trebuie să renunți la decor și accente suplimentare, fiindcă sunt de prisos.

Citește și: De ce femeile devin mai frumoase odată cu vârsta? 5 motive despre nu ți-a spus nimeni până acum!

Modele de unghii cu gel

Reține: eleganța înseamnă simplitate. Poți alege chiar și culori extravagante, de exemplu, smarald, rubin sau caramel, dar dacă unghiile vor fi laconice, realizate în același ton, fără pietre și strasuri – fii sigură că imaginea ta va fi impecabilă.

Citește și: Ce fac franțuzoaicele ca să-și spele părul mai rar? 4 remedii pentru păr gras de la redactorii revistei Elle (Paris)