Femeia după unghii se cunoaște: 30 de idei pentru o manichiură perfectă!

Toate femeile vor să fie stilate, elegante și atrăgătoare și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda. Manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume. Prin urmare, hai să vedem ce modele de unghii aleg cele mai elegante femei atunci când își fac manichiura.

Modele de unghii albe cu sclipici

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect. Pentru un plus de expresivitate, albul poate fi diluat cu sclipici.

Modele de unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. Albastrul poate fi combinat cu orice culoare, dar cât de bine se asortează cu alb!

Modele de unghii cu gel nud

O manichiură în tonuri delicate precum bej, crem, alb, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele de unghii lungi

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată.

Modele de unghii scurte

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

Modele de unghii french

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb.

Modele de unghii galbene

Expresive, vibrante, ademenitoare, romantice. Perfecte pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele de unghii pătrate scurte

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Modele de unghii roșii

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Citește și: Elegantă și vibrantă: Stiliștii au numit cea mai frumoasă nuanță de ruj din acest sezon!