Manichiura de toamnă: 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea!

Un aspect feminin și grațios este aproape imposibil fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit.

De regulă, femeile vor modele de unghii care să arate original și spectaculos, dar să nu fie mult prea pretențioase. Iată 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii.

Unghii migdală albe

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele lăptoase și nud.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin –  în special dacă faci un gradient de culoare.

Modele unghii cu sclipici auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Tonurile aurii arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe moi (bej, nud, roz-pal, alb).

Dar arată decent și cu fasoane complexe. Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare. Un trend al ultimelor sezoane sunt unghiile lungi, roz, mate.

Unghii gri cu sclipici

Nuanțele de gri, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Modele unghii cu gri

Desenele, sclipiciul și strasurile diluează strictețea și monotonia tonului de bază, adăugând manichiurii prospețime și expresivitate. Ele te vor evidenția din mulțime și vor îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară.

Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Citește și: Lungimea optimă: 5 trucuri utile pentru a avea unghii scurte frumoase!