Femeia după unghii se cunoaște: 25 modele de unghii demne de o adevărată aristocrată!

Un aspect feminin și grațios este aproape imposibil fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit.

De regulă, femeile vor modele de unghii care să arate original și spectaculos, dar să nu fie mult prea pretențioase. Iată 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Modele de unghii cu albastru

Albastrul face pereche minunată cu tonurile nud. Acesta diluează simplitatea și monotonia tonului de bază, adăugând manichiurii prospețime și expresivitate.

Culoarea te va evidenția din mulțime și va îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu tonuri nud arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele unghii negre cu roz

Manichiura neagră clasică arată respingător pe unghii scurte. Tonurile monocrome trebuie diluate cu pietre, imprimeuri și sclipici, altfel manichiura va avea un efect deprimant.

Alege opțiuni delicate, cochete, feminine, îmbinând tonurile întunecate cu nuanțe vibrante și expresive, precum este culoarea roz. De altfel, unghiile negre se asociază excelent și cu tonuri nud, mai ales când au finisaj lucios.

Unghii cu gel animal print

Modelele de unghii în stil animal print arată superb cu ojă în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele în stil zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc.

Unghii în culori pastelate

Dacă vrei ca degetele tale să pară mai lungi, folosește ojă în culori pastelate, un pic mai luminoase decât tonalitatea obișnuită a pielii. Culorile pastelate sunt moi, delicate și foarte feminine.

Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Și nu ezita să le decorezi cu sclipici.

Modele de unghii nud cu sclipici

Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș. Reflexele metalice și accentele strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual.

Modele de unghii migdală

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele nud și aplicațiile strălucitoare.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin – chiar și modelele cu design sofisticat.

Modele de unghii roșii cu gel

În general, roșul este asociat cu pasiunea și feminitatea și se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să-și sublinieze discret caracterul și independența. Culoarea va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Modele de unghii lungi

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Diferența față de unghiile scurte e că desenele sunt mai mari, mai profunde și arată mult mai spectaculos.

Ce-i drept, trebuie să fii mai atentă cu astfel de unghii, nu sunt nici pe departe la fel de confortabile și nu sunt atât de universale ca cele scurte, de exemplu, nu poți să apari în acest hal la birou. E mult prea pretențios.

Modele unghii albastru deschis

Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Unghiile albastre fac pereche bună cu tonuri negre, albe, galbene, roz, bej, cu figuri abstracte, geometrice și motive florale.

Modele de unghii mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Unghiile pastelate cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp.

Citește și: Femeile îngrijite folosesc masca cu ou pentru păr: 5 motive să o folosești și tu!