Femeia după haine se cunoaște: 5 haine care te fac mai urâtă

Odată ce te-ai obișnuit cu un lucru, e greu să renunți la el. Mai cu seamă dacă era la modă acum câțiva ani. Dar moda nu stă pe loc. Și ceea ce funcționa de minune ieri, nu mai funcționează astăzi. Prin urmare, trebuie să te adaptezi dacă vrei să fii în continuare stilată. Iată 5 piese vestimentare la care ar trebui să renunți.

1. Tricoul alb

Tricoul alb este versatil și universal. El face parte din garderoba de bază și poate fi asortat cu orice. Și nu putem spune că tricoul alb este demodat. Dar mult depinde de fason. Astăzi sunt la modă tricourile largi, cu o mărime mai mare, băgate în pantaloni cu talie înaltă. În schimb modelele strânse pe corp, care cad liber și au o textură ciudată – sunt un o anti-tendință care te întoarce în 2007.

2. Sarafanul

Sarafanul e un fel de rochie decoltată, fără mâneci și fără umeri și lungimea puțin peste genunchi. Moda pentru sarafane s-a născut în Rusia și a invadat în scurt timp toată Europa de Est. Unele femei le mai poartă și astăzi. Dar nu-i nimic stilat în ele. Acest fason dezavantajează silueta și arată nițel deplasat. Dacă și au fost cândva actuale, acele vremuri au trecut demult.

3. Blugii din țesătură roasă

În primul rând, stiliștii recomandă să renunți o dată pentru totdeauna la ținutele strâmte și mulate în favoarea celor cu croială liberă sau oversize. Pe lângă faptul că hainele mulate și-au pierdut din actualitate și arată nițel deplasat, acestea scot în prim-plan chiar și cele mai mici defecte ale siluetei tale. În al doilea rând, acest stil nu mai este în vogă de mai bine de 10 ani. Și arată neîngrijit. Și nimic nu este mai plictisitor și respingător decât un aspect neîngrijit.

4. Fusta din tul

Indiferent dacă le cumperi sau le coși singură, hainele trebuie să fie făcute din materiale de calitate, în măsura în care îți permiți acest lucru. Mai bine să ai o rochie bună, decât două rele. Prin urmare, evită modelele din tul, fibrele translucide, rochiile-maiou, rochiile baby-doll și chiar și rochiile din dantelă, cu toate că materialul e bun. Rochiile și fustele din tul arată infantil și neserios.

5. Puloverul monocrom

Da, un pulover monocrom este confortabil și poate fi feminin. Dar uitându-te la acest fason, cu greu ai putea spune că este atrăgător. De mai bine de câteva decenii acest stil este considerat demodat și plictisitor. Astăzi există pulovere mult mai stilate, la prețuri foarte loiale.

Citește și: Femeia elegantă se îmbracă simplu: 10 lucruri care te vor face mai elegantă!