Femeia care farmecă și inspiră: 3 reguli de stil de la Angelina Jolie!

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai stilate femeie din lume. Frumoasa americancă a devenit de-a lungul timpului nu numai un exemplu de bun gust și rafinament, ci și un adevărat simbol al femeii contemporane: tandră, elegantă, dar în același timp, independentă și sigură de sine.

Dacă la începutul carierei sale, actrița miza pe apariții rebele și ținute scandaloase, acum stilul Angelinei e despre eleganță și minimalism. Iată 3 reguli de stil de la cea mai elegantă vedetă contemporană.

1. Poartă negru

Negru este culoarea preferată a actriței. Stiliștii spun că negrul evidențiază imperfecțiunile tenului și face femeile să arate bătrâne. Dar această părere lasă loc de discuții, deoarece culoarea neagră are un farmec de neegalat și nimic nu este mai seducător și mai elegant decât o femeie îmbrăcată în negru. Garderoba Angelinei e dominată de negru și actrița recunoaște că dacă ar fi voia ei, s-ar îmbrăca toată viața numai în negru!

2. Îmbracă-te simplu

Angelina Jolie este o adeptă a minimalismului și este convinsă că femeile elegante nu aleargă după branduri scumpe, nu încearcă să iasă în evidență prin ținute provocatoare și nu cumpără toate prostiile dictate de modă, ba mai mult, nu o urmăresc. Ele au încredere în propriul simț estetic și evită ținutele extravagante în favoarea unor ținute nobile și minimaliste. Simplitatea întotdeauna a dat mai bine decât belșugul.

3. Nu uita de accesorii

Ochelarii, cerceii, inelele, eșarfele, colierele, mănușile, poșetele – toate acestea vor adăuga eleganță ținutei tale. Dacă sunt alese inteligent, accesoriile pot transforma o ținută obișnuită în una expresivă și elegantă. Dar ai grijă cu numărul lor. Excesul de accesorii arată demodat și bătrânesc. Astăzi e la modă minimalismul, cu unu-două accente neobișnuite, care să îți sublinieze individualitatea.

Citește și: Femeia care sperie și inspiră: 10 reguli de stil de la Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue!