Experții au numit 5 cele mai folositoare produse din lume. Câte din ele consumați?

Dacă doriți să arătați mai bine, să fiți sănătoși și să rămâneți tineri ani de zile, atunci ar trebui să vă revedeți produsele din dietă.

Există unele produse care sunt mult mai utile decât altele, iar acest lucru nu este influențat întotdeauna de prețul acestora.

Experții britanici au reușit să facă un rating ale celor mai sănătoase alimente din lume.

1.Verdeața și legumele cu frunze
Acesta este un mod destul de ieftin de a vă îmbunătăți starea sănătății, saturându-vă corpul cu substanțe nutritive importante. Potrivit studiilor științifice, consumul de verdeață și legume cu frunze protejează împotriva dezvoltării unui număr mare de boli periculoase, inclusiv cancer și boli ale sistemului cardiovascular.

Cele mai sănătoase opțiuni sunt: spanac, busuioc, pătrunjel, coriandru, mărar, diferite tipuri de varză, salată verde și altele.

2.Fructele de goji
De la apariția lor pe piață, acest produs a reușit să câștige o popularitate deosebită printre adepții alimentației sănătoase. Secretul este că acest produs are un efect unic asupra sistemului imunitar uman și este o sursă valoroasă de vitamine importante. În plus, fructele de goji au un potențial mare în scăderea în greutate.

3. Somonul sălbatic
Poate că acest tip de pește nu doar că este cel mai util, ci este și unul dintre cel mai scump. Cu toate acestea, somonul sălbatic poate face minuni pentru organism.

Oamenii de știință au demonstrat că este cel mai bun produs pentru sistemul cardiovascular, creier și frumusețe.

4. Avocado
Nicio listă de alimente sănătoase nu este completă fără avocado. Acest fruct are un efect tonic asupra organismului, îmbunătățește semnificativ sănătatea și prelungește tinerețea pielii.

Cu toate acestea, pentru a observa efectele pozitive ale avocado-ului, trebuie să îl consumați cel puțin de două ori pe săptămână.

5. Quinoa
Cel mai scump și mai rar tip de cereale care se găsește doar în unele magazine specializate. Oamenii de știință au dovedit că aceasta este cea mai bună garnitură pentru cei care vor să slăbească.

Secretul este că quinoa nu va provoca niciodată un exces de greutate, deoarece nu este bogată în grăsimi, însă oferă energie  pură pentru consumatori.