Elegante și extravagante: 20 de modele de unghii care te vor evidenția din mulțime!

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă.

La urma urmei, și unghiile sunt un mod de exprimare. Ele reflectă personalitatea și caracterul unei femei. Prin urmare, am pregătit pentru tine 20 de modele de originale, care arată elegant și extravagant în același timp.

Modele unghii verde închis

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă.

Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales în combinație cu alte tonuri calmante precum bordo, nud sau oranj stins.

Modele unghii verzi mate

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Unghii culori pastelate

Vara sunt la modă tonurile pastelate și culorile neutre, decorate cu modele. Culorile pastelate (bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben) sunt considerate feminine, delicate și curate.

Ele sunt binevenite mereu, dar mai cu seama în perioada caldă a anului. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite.

Modele unghii roz deschis

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din întreaga lume, în special nuanțele de alb și roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici sau cu diferite modele.

Modele unghii albe cu sclipici

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. De exemplu, albul conservator poate fi diluat cu efect de marmură, glitter și sclipici auriu.

Modele unghii lungi 2021-2022

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Diferența față de unghiile scurte e că desenele sunt mai mari, mai profunde și arată mult mai spectaculos.

Ce-i drept, trebuie să fii mai atentă cu astfel de unghii, pentru că nu sunt nici pe departe la fel de confortabile și universale ca cele scurte, de exemplu, nu poți să apari în acest hal la birou. E mult prea pretențios.

Modele unghii french elegante

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar noi și noi variante, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Modele unghii de vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

Citește și: De ce femeile stilate nu poartă aur: 5 motive să renunți la bijuterii!