Elegante și discrete: 5 nuanțe de unghii care te vor face stilată!

O manichiură îngrijită, înseamnă o femeie îngrijită. O manichiură elegantă, înseamnă o femeie elegantă. O manichiură stilată, înseamnă o femeie stilată. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să le dea unghiilor un aspect cât mai rafinat și îngrijit.

Dar cum să găsești din oceanul de modele o idee care să-ți sublinieze rafinamentul și cu adevărat să te reprezinte? Te ajutăm noi, iată 5 nuanțe de unghii demne de o adevărată aristocrată.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Modele de unghii roz

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici sau cu diferite modele.

Modele de unghii cu gel nud

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și al aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp.

Modele de unghii gri

Nuanțele de gri, îmbinate cu argintiu și albastru, vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că albastrul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Alege un model laconic, reținut, care să intre în contrast cu textura mată.

Modele de unghii bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Citește și: Femeia elegantă se îmbracă simplu: 7 reguli care te vor face mai elegantă