Elegante și discrete: 30 de modele de unghii care te vor face frumoasă!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 30 de modele de unghii care îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii animal print

Modelele de unghii în stil animal print arată superb cu ojă în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele în stil zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc.

Modele unghii albastru închis

Albastrul face pereche minunată cu tonurile nud. Culoarea te va evidenția din mulțime și va îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu tonuri nud arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele unghii cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii cu desene

De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și subliniază natura gingașă a unei femei.

Modele de unghii french rotunde

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Modele unghii negre cu strasuri

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii. Astăzi sunt la modă unghiile negre cu modele abstracte, asemănătoare cu dantela, cât și cele geometrice sau florale. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător.

Modele unghii roz cu sclipici

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice.

Citește și: Studiu: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?