Elegante și discrete: 30 de modele de unghii, la modă în acest sezon!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 30 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele de unghii albe

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect. Cel mai bine albul merge cu negru.

Modele de unghii negre

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Modele de unghii albastre

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii maro

O manichiură în tonuri maro poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele de unghii verzi-închis

În sezonul cald sunt la modă culorile pământii. Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată elegant și armonios. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu glitter și sclipici.

Modele de unghii verzi mate

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Modele de unghii roșii

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele de unghii roz

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante. Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi.

Modele de unghii bordo

Bordo este o nuanță nobilă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asortată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă. Manichiura bordo e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor.

Modele de unghii nud

În ultimii ani e la modă naturalețea și minimalismul. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context. O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei.