Elegante și discrete: 10 motive să-ți faci unghii frumoase de culoare bej

O manichiură în tonuri bej poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Iată 10 idei care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Unghii bej cu auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul. Sclipiciul auriu diluează sobrietatea unghiilor bej și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura bej capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Unghii bej cu modele

Unghiile bej vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu diferite modele, de exemplu, cu portrete minimaliste.

Unghii bej cu frunze

Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asortează perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și subliniază natura gingașă a unei femei.

Unghii bej cu modele geometrice

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Unghii bej cu steluțe

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc. Secretul e să nu exagerezi.

Unghii bej cu inimioare

În ultimii ani e la modă minimalismul. Prin urmare, accentele nu trebuie să iasă puternic în evidență. Inimioarele îți vor da un aer romantic, cochet și visător.

Unghii ombre de culoare bej

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Unghii bej cu negru

Negrul face pereche minunată cu bej. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Ea va dilua simplitatea unghiilor bej și îți va face manichiura mai senzuală.

Unghii bej cu modele verticale

Liniile verticale alungesc vizual unghiile, le fac să pară mai subțiri și le adaugă rafinament. Stiliștii recomandă modele minimaliste, pe unghii mici și linii verticale subțiri.

Citește și: Cum să fii mai sexy: 7 haine pe care bărbații le consideră seducătoare!