Elegantă și vibrantă: Stiliștii au numit cea mai frumoasă nuanță de ruj din acest sezon!

E vorba de culoarea coralului. Această culoare este considerată una dintre cele mai periculoase pentru make-up. Dar pe cât e de periculoasă, pe atât e de stilată și ademenitoare. Unii stiliști o numesc nuanța viitorului, pentru că este expresivă, vibrantă și ne agasantă în același timp. Dar fii atentă, pentru că nu se potrivește pentru toată lumea.

Culoarea coralului – când nu o purtăm?

În primul rând, fii atentă la starea tenului tău. Nuanța coralului scoate în evidență imperfecțiunile tenului și dacă suferi de acnee sau de alte afecțiuni cutanate, tonul nu te va avantaja deloc.

În al doilea rând, nu uita că nuanța coralului este un accent strălucitor și deseori devine accentul principal. Prin urmare, dacă alegi o astfel de nuanță a buzelor, restul machiajului trebuie să fie discret.

Și nu în ultimul rând, nu uita că această culoare adaugă dinților o tonalitate gălbuie, ceea ce îi faci mai puțin atrăgători.

Culoarea coralului – când o purtăm?

Această culoare se poartă în asociere cu un machiaj discret al feței, cât mai apropiat de tonalitatea firească a tenului. În acest caz, rujul coral devine acel accent care răspunde de expresivitate, dar fără a arăta deplasat. E o modalitate sigură de a face aspectul minimalist mai interesant și mai luminos. Rujul coral este perfect pentru a transforma rapid machiajul de zi în machiaj de seară și pentru a te duce la petrecere direct de la birou.

Culoarea coralului se poartă dacă ai o stare ideală a tenului, fără cute și imperfecțiuni. Din câte poți observa, ea rezonează la fel de bine atât cu ochii căprui, cât și cu ochii albaștri, atât cu ten rece, cât și cu ten cald. Din acest motiv, mulți stiliști o consideră versatilă și universală.

Culoarea coralului e numai bună atunci când este singurul accent de pe față. Expresivă, ademenitoare, vibrantă – alegerea ideală dacă vrei să ieși în evidență fără să arăți provocator.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!