Eleganța se învață: stiliștii au numit 3 haine care întineresc la 60 de ani

După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. La urma urmei, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Iar dacă la 20 de ani frumusețea debordează din tine, la 60 de ani ea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin haine.

Hainele potrivite te pot întineri și îți pot împrospăta imaginea, iar partea bună e că poți crea ținute frumoase folosind doar piese din garderoba de bază. Iată 3 piese vestimentare pe care le ignorăm în zadar.

#1. Blugii

Blugii sunt un articol vestimentar universal, care poate să arate foarte elegant. Fasonul corect îți va da un aer cochet și contemporan. Dar cum să găsești un model cu adevărat bun din multitudinea de oferte? În primul rând, hai să lăsăm pe mâna fetișcanelor blugii rupți, blugii skinny, blugii strălucitori, blugii evazați și blugii banană.

Pe noi ne interesează modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul, de exemplu, blugii boyfriend. Alege un model cu talie medie, nici strâmți, dar nici largi. Un astfel de model ascunde defectele, dar nu îți omoară feminitatea. Iar dacă au lungimea 7/8, ținuta va arăta și mai grațios. În ceea ce privește topul, cea mai bună completare pentru blugi este cămașa albă. Află mai jos de ce.

#2. Cămașa albă

Culoarea albă împrospătează imaginea unei femei, făcând-o vizual mai ușoară. Stiliștii spun că la 60+ cel mai bine e să îmbraci topuri de culoare deschisă.

Țesătura albă reflectă o parte din lumină spre față, mascând ridurile și pungile de sub ochi. Prin urmare, încearcă să îmbraci cămăși în tonuri cât mai apropiate de alb. Strictețea lor poate fi diluată cu ochelari de soare, cu accesorii sau cu un croi neobișnuit.

#3. Paltonul petrecut

Un alt articol vestimentar universal, care subliniază grația și rafinamentul feminin este paltonul. Paltonul petrecut se bucură de popularitate în rândul femeilor din întreaga lume, în special modelele Max Mara.

Cine a decis că paltoanele trebuie să fie negre? Un palton bej este o adevărată comoară pentru o femeie cochetă și elegantă. Acesta te va transforma într-o adevărată aristocrată și se asociază excelent cu un top delicat, de culoare roz. Important e să menții gama de culori pastelate, deoarece aceste tonuri întineresc.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!