Îmbracă-te cu stil: 7 piese vestimentare care îi înnebunesc pe bărbați!

De regulă, bărbații nu sunt foarte interesați de garderoba unei femei. Pentru că garderoba îi interesează în ultimul rând. Și totuși, există câteva piese vestimentare pe care bărbații le consideră deosebit de seducătoare. Iată care sunt ele.

1. Rochia neagră

Culoarea neagră are un farmec de neegalat și este asociată cu pasiunea. Mai ales când vorbim de o rochie mică, ademenitoare, care modelează silueta și arată nespus de elegant. Ea te va ajuta să pari mai înaltă, îți va ascunde defectele și îți va sublinia rafinamentul.

Rochia neagră îmbină eleganța cu senzualitatea, dar nu trebuie să fie provocatoare. Nu uita că bărbații apreciază feminitatea, nu vulgaritatea și un look prea frivol nu va face decât să-i țină departe de tine.

2. Hainele cu spatele decupat

Decupajele la spate sunt o modalitate bună de a crea un look senzual și tentant, fără a arăta deplasat. În general, se recomandă să eviți decupajele pe tot spatele. Dar dacă te-ai hotărât, alege o rochie sau un top de calitate, care să-ți evidențieze rafinamentul. E important să găsești echilibrul dintre eleganță și senzualitate.

Ziua se poartă rochii croite lejer, cu volane, care diluează imaginea și o face mai simplă. Iar seara se poartă rochii senzuale, din țesături fine. Bărbații adoră decupajele la spate și le consideră mai atrăgătoare decât decolteul. Pentru că eleganța trebuie subliniată frumos.

3. Rochiile cu fantă

Un alt mod de a juca această carte sunt fantele. Rochiile cu fantă sunt super senzuale, te fac să pari mai înaltă, dar nu arată vulgar. Ele îți vor da un aer enigmatic și seducător. Bărbații găsesc aceste rochii cochete și ademenitoare. Sunt un mod grațios de a-ți sublinia feminitatea. Sunt o invitație la vals, dacă vrei.

4. Cămășile stricte

Greu de crezut, dar bărbații adoră femeile îmbrăcate în ținute stricte, de birou. Și cu cât mai strict e fasonul, cu atât impactul este mai bun. Stilul de birou îți dă un aer cast și neprihănit. Dar rămâne ademenitor.

Multe femei consideră stilul de afaceri conservativ și plictisitor. Însă clasicul întotdeauna dă bine, iar o cămașa albă arată cochet și elegant în același timp, mai ales când nasturele de sus este descheiat. Un decolteu în formă de V îți va face gâtul mai grațios, iar umerii mai înguști.

5. Blugii skinny

Skinny sunt buni pentru că evidențiază formele unei femei și o fac să pară mai înaltă. Acest articol vestimentar este foarte feminin și se potrivește pentru toate ocaziile. În ultimii ani sunt la modă modelele cu vedere la gleznă și pantalonii 7/8.

6. Fusta creion

Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. De regulă, aceasta coboară ușor peste linia genunchilor, dar după 50 de ani se recomandă lungimea până la jumătatea gambei. Fusta creion îți va da un aer elegant și cochet. Ea este ademenitoare și feminină, dar în același timp arată strict. Efectul poate fi dublat de tocuri înalte.

7. Pantofii cu toc înalt

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea. Pantofii sunt cea mai importantă piesă din garderoba unei femei. Ei sunt atotputernici. O pereche potrivită de pantofi îți poate corecta postura, împrospăta imaginea, îmbunătăți starea de spirit și crește încrederea de sine. Nu degeaba majoritatea bărbaților îi consideră seducători.

Citește și: Cum să arăți bine în fiecare zi? 14 reguli de care se ghidează toate femeile stilate!