Eleganța nu are vârstă: Nu vei ghici niciodată câți ani are această femeie!

Melissa Gilbert are 65 de ani, este mamă a doi copii și bunică a tocmai 7 nepoți. Dar cu greu îmi vine să-i spun bunicuță. Melissa trăiește în apropiere de fiicele ei într-un orășel din statul american Tennessee și poate pretinde la titlul de cea mai atrăgătoare bunică din lume. Toate pentru că la ai săi 60+, Melissa arată de maxim 40-45 de ani.

Tânăra bunicuță are un blog de frumusețe pe Youtube și Instagram, la care sunt abonate peste 100 de mii de persoane. Frumoasa americancă susține că nu și-a făcut niciodată lifting și nu a apelat la operații estetice, iar secretul tinereții sale constă în genetică și într-un stil de viață sănătos.

Melissa mănâncă numai alimente sănătoase, doarme 7-8 ore pe zi, se trezește dimineața devreme, consumă multe vitamine și suplimente nutritive.

Medicii spun că datorită particularităților genetice, alimentației corecte și modului sănătos de viață, vârsta ei biologică este de doar 40 de ani. Dar chiar și cu gene bune, acest rezultat nu ar fi fost posibil fără un stil de viață corespunzător. Cu toții știm că trebuie să facem mișcare și să ne alimentăm corect, dar câți dintre noi respectă aceste principii?

Melissa le respectă, iar corpul îi mulțumește din plin.

În ceea ce privește pielea, Melissa o tratează cu retinol, o formă a vitaminei A, ce se regaseste în produse de origine animală precum carnea, ouăle, produsele lactate sau peștele, dar se vinde și sub formă de aditivi alimentari și produse cosmetice.

Tânăra bunicuță este un mic fenomen genetic. Dar în lume mai sunt oameni care au reușit să-și păstreze tinerețea fizică și interioară până la adânci bătrâneți. De exemplu, frumoasa Carmen Dell’ Orefice, femeia fenomen din industria modei, care și-a început cariera în anul 1945 și defilează pe podium până în prezent. Află mai multe despre ea în articolul de mai jos.

Citește și: La 89 de ani, încă mai urcă pe podium! Secretele lui Carmen Dell’Orefice, femeia fenomen din industria modei! | Eu stiu