Eleganța nu are vârstă: Iată cum trebuie să te tunzi la 60+

Eleganța nu are vârstă. După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. La urma urmei, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Dar la 60 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin coafură. Iată 7 coafuri care te vor face stilată.

1. Tunsori pixie femei 60 ani

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat. Cele mai potrivite tunsori pentru păr scurt sunt pixie și pixie-bob.

2. Tunsori bob femei 60 ani

Dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

3. Tunsori carre femei 60 ani

Coafura carre e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Ea este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

4. Tunsori scurte femei 60 ani

O astfel de tunsoare este practică, stilată, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală imaginii tale.

5. Tunsori păr cărunt 60 ani

Tunsoarea bob clasică arată minunat cu păr cărunt. Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întotdeauna te poți întoarce la rădăcini. Această coafură arată feminin, romantic și grațios.

6. Tunsori moderne femei 60 ani

Alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii. În plus, tunsorile nițel neglijente, aranjate în scări sau în bucle, arată mai stilat decât coafurile netede. Și totuși, nimeni nu te împiedică să te tunzi pompos. Alege tu care stil e mai bun.

7. Tunsori garcon femei 60 ani

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Citește și: Ce te încurcă să arăți bine la 60+? 10 ținute pe care le poate repeta oricine!