Elegant și laconic: 8 modele de blugi adorate de femeile bogate, dar potrivite pentru buzunarul tuturor!

Rochiile elegante de seară și costumele sobre sunt întotdeauna binevenite în garderoba fiecărei femei, dar nu poți purta toată viața rochii, fiindcă mai devreme sau mai târziu te vei plictisi și îi vei plictisi și pe cei care te înconjoară.

Vestea bună e că poți arată elegant și spectaculos chiar și fără rochii, nu întâmplător tot mai multe femei stilate și bogate, de exemplu Meghan Markle sau Charlotte Casiraghi poartă…blugi. Atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente speciale, fără a-și pierde câtuși de puțin din noblețe și rafinament. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 8 modele de blugi care sunt adorate de aproape toate doamnele bogate, dar sunt accesibile tuturor.

Blugi drepți cu talie înaltă

Modelele de blugi cu talie înaltă subțiază talia, întind optic silueta, îți alungesc picioarele și te ajută să pari mai înaltă.

Citește și: Cum să porți blugii după 50 de ani? 19 idei ca să arăți mereu tânără și stilată!

În același timp, blugii sunt eleganți, stilați, comozi și etalează subtil grația și rafinamentul siluetei tale, mascând defectele, dacă acestea există și evidențiind punctele forte, în special talia și coapsele. Nu întâmplător, prințesa Diana era înnebunită după acești pantaloni din denim.

Blugi până la gleznă damă

Până la începutul secolului al XX-lea asemenea ținute erau un tabu, chiar dacă era descoperită doar glezna. Mai mult decât atât, o gleznă descoperită avea un substrat erotic la fel de pronunțat ca un decolteu.

Citește și: Ai știut despre acești blugi pentru fetele cu forme?

Din fericire, prejudecățile au rămas în trecut și astăzi astfel de ținute arată stilat, expresiv și inofensiv, modelele fiind la locul lor chiar și pe reprezentantele familiilor regale.

Blugi lungi cu talie înaltă

Nu orice femeie își permite să poarte blugi lungi până la podea în viața de zi cu zi. Există o mulțime de impedimente și amenințări – praf, nămol, bălți, uși, picioarele celor din jur etc. Din acest motiv, îți recomandăm să completezi ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt, astfel încât liniei inferioare a blugilor să-i rămână 1,5 cm până la podea.

Blugi albastru deschis damă

Dacă consideri că nuanțele deschise nu ți se potrivesc – te înșeli amarnic. E demonstrat că blugii deschiși arată spectaculos pe orice femeie. Da – este mai greu să-i îngrijești, dar frumusețea înseamnă sacrificiu.

Blugi negri damă

Îți mai amintești de celebra actriță a anilor ’50, Grace Kelly? Păi bine, moda pentru blugi negri în rândul femeilor a fost lansată de nepoata ei. Aceasta nu a moștenit titlul princiar de Monaco de la bunica sa, dar oricum trebuia să participe la evenimente de caritate și să respecte un anumit protocol vestimentar.

Citește și: Cum arată cele mai bogate femei din lume care își pot permite orice

Femeia a găsit soluția perfectă – să poarte blugi negri, care arată nobil, dar în același timp expresiv și contemporan, în comparație cu pantalonii clasici, care la acel moment erau considerați depășiți și plictisitori.

Blugi strâmți în talie

Un model clasic și atemporal, adorat de fondatoarea magazinului de haine Net-a-Porter, Natalie Massenet, dar și de fosta directoare executivă a celebrului magazin de îmbrăcăminte, cosmetice și accesorii de lux, Arendts.

Citește și: Tinerețe fără bătrânețe: 15 ținute cu sacou pentru femei 50+, care țin pasul cu moda!

Aceste femei puternice sunt înnebunite după denim și în deosebi după modelul de blugi de mai sus. Bineînțeles, pentru a purta un astfel de model trebuie să ai o siluetă corespunzătoare.

Blugi drepți clasici femei

Femeile bogate nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente stringente de decor. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, alegerea lor este cât se poate de simplă și laconică. Mai mult decât atât, un model de blugi clasici poate fi combinat lejer cu toate tipurile de bluze sau cămăși.

Blugi cu pliuri în talie

Pliurile adaugă ținutei un aspect degajat, libertin, neprotocolar, nu întâmplător multe femei aristocrate apelează la acest element pentru întâlniri mai puțin formale, dar importante, evadând astfel din rutina cotidiană.

Citește și: Tot ce nu ai știut despre modă: 10 reguli de stil de la redactorul șef al revistei Elle!

Paradoxal, dar o ținută scumpă niciodată nu arată extravagant și sofisticat, dimpotrivă este simplă, laconică și rafinată. Nu întâmplător cele mai bogate și inteligente femei ale lumii se îmbracă tot mai simplu, fără a pierde câtuși de puțin din grație și rafinament.