Eleganța înseamnă simplitate: 30 de modele de unghii în stil minimalist!

Stilul minimalist poate fi creat cu ștampila. Aceasta e una dintre cele mai simple metode de a obține un design de unghii drăguț și original. Ștampila este un produs relativ nou cu ajutorul căruia poți obține diferite modele de unghii fără să depui cine știe ce efort. Acest kit îți permite să aplici modelul dorit pe unghii cu ajutorul unei matrici și a unei raclete. Iată câteva modele din care să te inspiri.

Modele de unghii cu frunze

Desenele cu inspirație florală și vegetală sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asortează perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și subliniază natura gingașă a unei femei.

Modele de unghii cu flori

Unghiile pastel vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu modele florale. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Modele de unghii în stil geometric

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Modele de unghii cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat.

Unghii cu modele minimaliste

În ultimii ani e la modă minimalismul. Prin urmare, accentele nu trebuie să iasă puternic în evidență. De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc. Secretul e să nu exagerezi.

Citește și: O femeie elegantă este o femeie frumoasă: 8 reguli de bază ale femeii elegante!