Eleganță în tonuri deschise: 22 modele de unghii pentru femei cu adevărat elegante!

O manichiură îngrijită, înseamnă o femeie îngrijită. O manichiură elegantă, înseamnă o femeie elegantă. O manichiură stilată, înseamnă o femeie stilată. Lista poate continua la infinit. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să dea unghiilor sale un aspect cât mai rafinat și îngrijit.

Dar cum să găsești din oceanul de modele o idee care să-ți sublinieze rafinamentul și cu adevărat să te reprezinte? Simplu, te ajutăm noi, iată 22 de modele de unghii demne de o adevărată aristocrată.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii. Ea poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Modele unghii în două culori

În ultimii ani, tot mai multe femei își fac unghii în două culori. Manichiura în două tonuri adaugă unghiilor prospețime și rafinament. Cu toate că unghiile în două culori sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază natura delicată a unei femei.

În ceea ce privește culoarea de bază, în ultimii ani e la modă naturalețea. Prin urmare, alege tonuri delicate, precum bej, roz-pudrat, alb, azuriu, gri-deschis; sau nobile, precum negru, albastru-închis, verde-închis, bordo etc.

Modele unghii nud cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele unghii migdală 2021

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele lăptoase și nud.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin –  în special dacă faci un gradient de culoare.

Citește și: Studiu: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?