Delicate și stilate: 20 de modele de unghii la modă în 2021-2022!

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă.

De regulă, femeile vor modele de unghii care să arate original și spectaculos, dar să nu fie mult prea pretențioase. Iată 20 de modele suficient de spectaculoase, care vor fi pe placul tuturor.

Modele unghii roz deschis

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea, în special unghiile roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici sau cu diferite modele.

Modele unghii verde deschis

Culoarea verde reprezintă natura. Ea este asociată cu prospețimea, renașterea și echilibrul. Nu degeaba stiliștii susțin că verdele poate fi amestecat cu orice culoare și arată grațios indiferent de tonalitatea pielii.

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, dar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă.

Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu glitter și sclipici.

Unghii ombre 2021

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Modele unghii cu flori pictate

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază delicatețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele unghii cu forme geometrice și abstracte

Motivele florale sau bune, dar și figurile abstracte, geometrice sau animal print îți pot înfrumuseța manichiura. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele unghii french elegante

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Citește și: Secretele frumuseții orientale: 5 ritualuri de frumusețe ale femeilor din Orientul Mijlociu!