Dragi bărbați, voi vă imaginați cât cheltuiește o femeie ca să fie frumoasă?

Majoritatea bărbaților scriu în blogurile și comentariile lor pe forumuri că femeile au nevoie doar de bani, că sunt materialiste și profitoare. Din propria experiență și a prietenelor mele pot spune cu siguranță că 80% dintre bărbații care spun asta nu vor veni la întâlnire cu flori, nu te vor invita la un restaurant și nici măcar la o cafenea părăsită.

Despre ce vorbiți, dacă voi considerați dorința ei de a bea o cafea de 20 de lei o mercantilitate?

În mare parte bărbații, în cel mai bun caz, vin în vizită la o femeie cu un trandafir sau o ciocolată ieftină. Puțini se vor gândi că ea s-a gândit o noapte și o zi ce să gătească pentru această cină. Iar acum să-mi spuneți, care dintre voi vrea să vadă lângă el o femeie neîngrijită, cu rădăcini nevopsite, cu coșuri pe față, cu unghii nefăcute, în niște blugi ieftini, în saboți de cauciuc și în chiloți de babe? Bineînțeles că nimeni! Vă doriți femei drăguțe, îngrijite și bine îmbrăcate. Chiar dacă mulți dintre voi arătați ca niște prăpădiți – absolut neîngrijit.

Voi credeți că femeile nu investesc nimic. Dar voi vă imaginați cât o costă pe femeie să fie frumoasă? V-ați întrebat vreodată cât costă un set de lenjerie intimă de calitate? Și nu vorbesc despre ceva exclusiv, pur și simplu de calitate bună. V-ați uitat vreodată la prețurile pentru cosmetice? Cât costă un rimel, o pudră sau un parfum bun? Iar fardurile? Rujul? Bijuteriile? Voi strigați în gura mare că femeile sunt mercantile, dar nu v-ați gândit niciodată că ele au investit atât de mult în frumusețea lor, că aveți de plătit încă multe cine la restaurant.

Pur și simplu, interesați-vă cât costă să-ți vopsești părul într-un salon de frumusețe? N-o să mai aveți ce comenta!