Dovezi foto: 3 greșeli în machiajul zilnic, de care trebuie să scapi pentru a arăta estetic

Toată lumea iubește săgețile la ochi. Ele pot fi de diferite culori și forme: mat, lucios, neon (ceea ce este deosebit de important în 2020), culori duble sau clasice.

1.Săgețile

Așa nu se poate: Principalul anti-trend sunt săgețile scurte, cu o terminație neclară, fără „caracter”, să-i zicem. În mod clar, această variantă nu face aspectul sexy și cu siguranță nu te va înfrumuseța.

Cum trebuie: Când desenați săgețile, faceți-o în mod liber. Dacă nu sunteți destul de priceput la această artă, exersați cu un creion bej. Nu vă faceți griji dacă rezultat nu apare din prima, de multe ori fetele au învățat să deseneze săgețile de mai bine de o lună.

Lifehack: Pentru a evidenția forma frumoasă a ochilor și pentru a vă conecta cu genele colorate, desenați membrana superioară sub gene cu un creion persistent negru sau maro.

2.Umbrele strălucitoare

Umbre strălucitoare în sezonul toamnă-iarnă 2020 au revenit în modă.

Așa nu se poate: Nu folosi trucurile pe care le-ai învățat sau le-ai văzut acum 10-15 ani. Nu este bine să puneți sclipici de culoare albă, sub sprânceană.

Cum trebuie: Amintiți-vă că de-a lungul timpului, în industria frumuseții au apărut o mulțime de texturi reale, frumoase. Puteți face un luciu, creând efectul umbrelor, de asemenea, nu vă fie teamă să amestecați nuanțele reci și calde – acest lucru va crea vizual textura.

Lifehack: Pentru ca umbrele să pară mai dense, utilizați substraturi plus sau minus aceeași culoare sub formă de umbre cremă, creioane, nuanțe. Acest lucru va prelungi durabilitatea și va oferi mai multă intensitate pigmentului.

3.Sprâncenele

Tendințele actuale ne spun că este frumos și foarte elegant ca sprâncenele să fie naturale și nevopsite.

Cum trebuie: Sprâncenele ar trebui să fie cât mai naturale. Este suficient doar pentru să desenați firele de păr subțiri care lipsesc și a pieptăna cu gel. Păstrați ceea ce natura v-a acordat.

Truc. Deși nu este un secret, nu vă zgârciți la modelarea sprâncenelor – acesta este cel mai bun sfat pe care vi-l poate oferi un stilist.