Dovada că îmbătrânești: Aceste 3 greșeli strică imaginea unei femei!

Orice femeie își dorește să arate perfect. Dar în goana după frumusețe o mai dăm în bară din când în când, pentru că atunci când ai de unde alege, e firesc să mai și greșești. Am întrebat un stilist care sunt cele mai comune greșeli pe care le fac femeile atunci când își compun ținuta. Iată ce răspuns am primit.

Greșeli vestimentare femei

#1. Prea multe accente

Excesul de bijuterii este asociat cu bătrânețea și absența bunului gust. Astăzi e la modă stilul laconic, cu 1-2 accente minimaliste, care să-ți sublinieze rafinamentul. Dar excesele nu se referă numai la bijuterii.

O ținută prea încărcată poate fi creată doar din textile. De exemplu, ținuta din stânga cuprinde prea multe elemente care ies în evidență: eșarfa, volanele, cordonul, umerii bufanți. Un singur accent era suficient.

#2. Culorile vagi 

Culorile pastelate sunt bune pentru că arată delicat și întineresc imaginea unei femei, dar trebuie să fii atentă cu ele. Stiliștii spun că între clasic și pastel, întotdeauna trebuie să alegi prima, pentru că un ton clasic (negru, albastru, alb) este mult mai elegant și mai rafinat decât orice ton pastelat, care deseori nu e suficient de expresiv.

Când vorbim de tonuri pastelate, trebuie să ai un simț estetic foarte fin ca să alegi fasonul corect. În același timp, clasicul nu se demodează niciodată, deci nu ai cum să dai greș.

#3. Imprimeurile complexe

Trei elemente fac ținuta să arate perfect – aspectul îngrijit al femeii, minimalismul și calitatea. Femeile elegante evită imprimeurile strălucitoare și detaliile complexe în favoarea ținutelor monocrome, nobile și minimaliste.

Prin urmare, renunță la imprimeurile florale, imprimeurile copilărești și stilul animal print. Ținutele simple și laconice întotdeauna au arătat nobil și elegant. Dacă vrei să adaugi puțină expresivitate ținutei tale, alege un imprimeu mai discret.

Citește și: Iată de ce unele femei 40+ arată mai tinere ca altele: 2 sfaturi care te pot întineri!