Detaliul care schimbă tot: 20 de femei care și-au corectat forma sprâncenelor și arată perfect!

Sprâncenele au un rol deosebit de important în aspectul unei femei, deoarece echilibrează trăsăturile feței și conferă chipului expresivitate. Dar ești sigură că știi să alegi forma corect?

Potrivit stiliștilor, există câteva modele de sprâncene cu care nu ai cum să dai greș, deoarece ele îți vor șterge câțiva ani de pe chip și îți vor face privirea mai expresivă.

Sprâncene arcuite la capătul inferior

Stiliștii consideră că forma clasică a sprâncenelor e bună numai pentru femeile cu fața rotundă, dar de facto, un astfel de model e binevenit pe fața oricărei femei. Linia fină și elegantă a sprâncenelor întinerește chipul și adaugă privirii un aer cochet.

Sprâncene arcuite perfect

Această formă este considerată ideală, deoarece arată natural și nu încalcă echilibrul firesc al trăsăturilor faciale. Sprâncenele sunt ușor de întreținut și de corectat și pentru asta vei avea nevoie doar de o pensetă. Curba netedă a sprâncenelor arcuite îți va ridica vizual pleoapele și îți va face ochii mai mari. În consecință, vei arăta mai tânără cu 4-5 ani.

Sprâncene drepte

Dacă natura te-a înzestrat cu sprâncene drepte, fără frânturi, merită să menții această formă în continuare. Când capetele inferioare și cele interioare se află la același nivel, față devine mai lată, bărbia mai ascuțită, iar privirea mai pronunțată.

Sprâncene scurte și groase

În ciuda aparențelor, acest model va adăuga naturalețe și feminitate chipului tău, ce-i drept se potrivește mai bine femeilor sub 40 de ani. Pe femeile de vârstă mijlocie o asemenea formă a sprâncenelor arată destul de mohorât.

Sprâncene ascendente, arcuite la capăt

O asemenea formă îngustează vizual fața și îi conferă un aspect hotărât. Femeia devine instantaneu charismatică și sigură de sine. Dar ai grijă cu înălțimea, deoarece o linie prea înaltă îți poate transforma fața într-o mască de teatru. Un astfel de model trebuie făcut numai la salon.

Sprancene arcuite ușor

O astfel de linie este perfectă pentru femeile cu ochi mici, deoarece îi fac să pară mai mari, adăugând imagini prospețime și expresivitate. Dar trebuie să fii atentă la modelarea lor, deoarece un arc prea accentuat îți poate da o expresie comică.

Citește și: Puterea machiajului: 9 trucuri de make-up ca să fii mereu tânără și frumoasă!