Desene pentru degetul mare: 11 idei de design pentru pedichiură

Este important să-ți faci o pedichiură grozavă, ca să arăți mereu îngrijit, nu doar pe timpul de vară.

Cineva o face în condiții de casă, respectând toți pașii și aplicând pe unghii una dintre culorile standard folosite pentru pedichiură. Alții își încredințează picioarele unor profesioniști și aleg și diferite aplicații pe unghii: paiete, french, ombre, ornamente abstracte sau minimalism. Iar al treia categorie de oameni sunt cei care sunt obișnuiți să încerce ceva nou și sunt în eternă căutare a unui design original și unic.

Pentru cei care s-au săturat de manichiura french pe picioare, nu vor să vadă paiete și pietre Swarovski pe degetul mare, am adunat idei interesante de design pentru degetul mare, astfel încât pedichiura să fie elegantă, originală și să îți provoace doar emoții pozitive.

Frunze tropicale

Un mode de pedichiură la modă este cu desen de frunzele tropicale. Meșterul le poate picta cu o pensulă subțire sau ca să lipească autocolante speciale. Acestea sunt fixate cu un top transparent și nu se vor desprinde niciodată.

Modelele tropicale pe unghiile de la picioare se combină atât cu finisaje mate, cât și lucioase. Acestea sunt aplicate atât pe o bază colorată, cât și pe o bază nude pentru a face pedichiura cât mai gingașă.

Curcubeu

Curcubeul pe unghii arată drăguț, original și foarte atractiv. Există diferite moduri de a aplica un design: de la desenarea manuală la autocolante și tehnica „valurilor”.

Valuri, mare

Pentru a picta valuri, artistul folosește o paletă specială, pe care adaugă o cantitate mică de gel albastru. În centrul acesteia, picură o nuanță mai deschisă de albastru, apoi albastru mai închis și alb. Poți completa designul cu sclipici auriu și acryl alb, care arată ca spumă de mare.

Inimă

O idee foarte simplă de desen pe degetul mare este o inimă. Poate fi realizat într-o singură culoare, sclipici, contur sau transparent. Totul depinde de imaginația ta și de abilitățile meșterului de pedichiură.

Imprimeu leopard într-o culoare neobișnuită

Imprimeul leopard, dacă este executat într-o culoare alternativă, nu arată deloc vulgar, ci foarte drăguț și ginagaș. Convinge-te singură!

Cireșele

Ne-am obișnuit cu fructele, în special cele tropicale, pe unghiile mâinilor și picioarelor noastre anul trecut, așa că îți sugerăm să continui tradiția și să acorzi atenție cireșelor. Cireșe suculente și coapte pe degetul mare arată îndrăzneț și elegant.

Punctulețe

În acest an, modelele de unghii cu puncte au câștigat o popularitate specială. Se aplică cu bețe metalice speciale cu o minge la capăt. Desenul depinde de diametrul mingii. Există multe idei pentru desenele cu puncte – una dintre ele este puncte multicolore la rând.

Romanițe

Florile sunt o idee minunată pentru a desena pe degetul mare. Este adevărat, trandafirii arată pretențios, lalelele și narcisele au fost relevante primăvara. Acum este momentul să ne amintim despre romanițe, pentru că sunt atât de drăguțe și tandre.

Ochiuri

Ouăle sunt o idee interesantă pentru un design de pedichiură, dar și pentru manichiură, mai ales că culorile șelacului alb și galben sunt printre primele cinci cele mai populare din acest sezon. Alte nuanțe elegante sunt albastru regal, fucsia, smarald.

Gogoși

Toată lumea este deosebit de atentă să își mențină figura, așa că tot ceea ce îți dorești cu adevărat să guști, dar nu poți, îți sugerăm să le aplici pe unghiile tale. De exemplu, gogoșile preferate de toată lumea.

Neon French

Și dacă ideile de mai sus par prea îndrăznețe, încearcă măcar fench neon. Acesta este, de asemenea, un design foarte elegant pentru o pedichiură, care este preferat nu numai de tinere, ci și de femeile adulte. La urma urmei, practic nu există restricții privind culoarea lacului pe picioare.