Descoperă-ți versiunea perfectă: 10 femei înainte și după stilist!

Machiajul, ca ritual de frumusețe, a apărut acum 100 de ani. Și avea un singur scop – să facă femeile mai frumoase. De atunci, tehnicile și instrumentele de machiere s-au dezvoltat considerabil și stiliștii moderni pot să facă adevărate minuni.

Machiajul a ajutat sute de femei cu imperfecțiuni ale feței să se simtă la fel de frumoase în exterior, precum sunt în interior. Iar dacă adaugi la machiaj o tunsoare bună – femeile sunt de nerecunoscut. Iată 10 exemple care vorbesc de la sine.

Femei înainte și după stilist

1. Iată cum să transformi o femei de rând într-o adevărată vedetă de cinema.

2. Tunsoarea, machiajul și vestimentația sunt cei trei piloni pe care se ține aspectul unei femei.

3. Nu ai nevoie de operații estetice pentru a arăta mai bine. E suficient să-ți schimbi coafura și să aplici un minim de machiaj.

4. Machiajul nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine!

5. Coafura, machiajul, accesoriile, sprâncenele – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate. Fiecare detaliu contează, începând cu forma podoabei capilare și terminând cu tehnica de vopsire a părului.

6. Un machiaj discret și o tunsoare bună pot schimba complet chipul unei femei. Ăsta e motivul pentru care avem nevoie de stiliști, cosmeticieni și machieuri.

7. Chiar dacă vârsta sau diferite afecțiuni ale tenului își lasă amprenta pe fața ta, întotdeauna poți arăta bine datorită unui machiaj inspirat.

8. Un machiaj expresiv și o tunsoare modernă dau bine indiferent de vârstă. Machiajul face pielea netedă și strălucitoare, adăugând expresivitate feței. Iar tunsoarea îți transformă chipul complet.

9. Observi cum împreună cu fața, se schimbă și starea de spirit a acestor femei?

10. Toate pentru că o tunsoare nouă și un machiaj bun nu înseamnă numai un look nou, ci și o nouă stare de spirit.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!