Delicate, moderne și foarte frumoase: 20 cele mai interesante tunsori pentru doamnele de peste 40 de ani

Femeile de peste 40 de ani sunt deosebit de atente atunci când aleg o tunsoare. Textura părului se deteriorează odată cu vârsta, așa că sunt preferate tunsorile, care pot oferi coafurii un volum vizual suplimentar, pot întineri şi reîmprospăta imaginea.

Fiecare femeie vrea ca părul ei să arate incomparabil din orice unghi. Trebuie să știi exact: cât de elegante arată coafurile pentru doamnele în vârstă din orice unghi.

Tunsoarea bob

În spatele unei tunsori bob stă o ceafă scurtată. Aceasta este o trăsătură caracteristică pentru tunsori pe orice lungime de păr. Dacă există dorința de a spori efectul volumului coroanei, atunci partea din spate a capului ar trebui să fie bărbierită.

Părul din față este întotdeauna mai lung decât șuvițele din spate. Lungimea lor depinde de opțiunea de tunsoare aleasă. Șuvițele pentru un bob scurt sunt tăiate la nivelul lobilor urechilor, pentru un bob mediu – la nivelul bărbiei, iar pentru unul alungit – la nivelul umerilor.

În partea laterală, poți vedea că firele de păr sunt tăiate la un anumit unghi.

Carre

O tunsoarea de tip carre arată la fel, indiferent din ce unghi o privești- față sau spate.

 

Carre asimetric

Un bob asimetric asigură o tăietură de şuvițe situate lângă față la diferite niveluri. Prin urmare, în față observăm o tunsoare la 2 niveluri, iar în spatele părului este o linie de tunsoare oblică. Se pare că firele curg lin de sus în jos.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie stratificată devine din ce în ce mai mult alegerea doamnelor cu vârsta peste 40 de ani. Aceasta se caracterizează prin şuvițe scurte în zona tâmplelor iar în spatele capului, o coroană alungită și șuvițe din față.

În spate, coafura deschide gâtul și arată ca o pălărie pufoasă. Și în față, urechile deschise și tâmplele scurte sunt în perfectă armonie cu bretonul alungit sau oblic bine ales.

Acum că ai văzut cum arată aceste tunsori din diferite unghiuri, ai putea să alegi un model care ți-a plăcut mai tare și să-l repeți.

Ție care model ți-a plăcut mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !