De sus până jos: 30 de idei pentru o manichiură și o pedichiură perfectă!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Unghiile reflectă personalitatea și individualitatea unei femei și se cuvine să fie îngrijite. Dar astăzi vom discuta nu numai despre unghiile de la mâini, ci și de la picioare. La urma urmei, și ele fac parte din look. Iată 30 de idei din care să te inspiri.

Modele de unghii cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele de unghii cu forme geometrice și abstracte

Motivele florale sau bune, dar și figurile abstracte, geometrice sau animal print îți pot înfrumuseța manichiura. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

Modele de unghii în două culori

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două culori. De asemenea, unele doamne se joacă cu finisajul, alternând unghiile mate cu cele lucioase. Și nu uita de tehnica ombre. Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Modele de unghii nud cu desene

O manichiură în tonuri delicate precum bej, crem, alb, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele pedichiură ușor de făcut

Dacă vrei să-ți faci o pedichiură frumoasă, cel mai simplu e să folosești ojă monocromă. Acum e la modă simplitatea și naturalețea. Tonurile monocrome arată natural și firesc, dar rămân expresive și stilate. Nud, bej, crem, roz-pal, culoarea piersicii – toate aceste nuanțe îți vor sublinia delicatețea. Iar dacă vrei ceva mai profund – alege albastru, deoarece te va evidenția din mulțime și îți va îmbunătăți starea de spirit.

Modele pedichiură vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Unghiile trebuie să reflecte starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu. Îți sugerăm să atragi atenția la galben. Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele pedichiură semipermanentă

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și modele.

Citește și: Frumoase și ușor de întreținut: Stiliștii au numit cele mai bune tunsori pentru păr scurt!