De ce tunsoarea americană e ideală pentru femeile de 40 de ani? 12 modele de tunsori la modă în 2021!

Femeile contemporane sunt frământate tot mai des de următoarele întrebări: Ce tunsoare să aleg? Ce nuanță de păr mi se potrivește? Cum să fac să arăt mai tânără? Aceste întrebări devin și mai actuale atunci când treci de 40 de ani. Perioada când firele devin subțiri, fragile și rare. Iar părul își pierde elasticitatea, volumul și rezistența de odinioară. Astăzi vom răspunde la această întrebare și vom discuta despre o tunsoare care se descurcă excelent cu volumul și întinerește imaginea oricărei femei.

Ce este tunsoarea americană?

Tunsoarea americană e ușor de recunoscut. Ea este asemănătoare cu tunsoarea în cascadă pentru păr scurt, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Principalul său atu este versatilitatea. Cu alte cuvinte, ea se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului.

Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, aceasta are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă. Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, dar grație caracterului său universal și versatil este actuală până în prezent.

Tunsori americane

Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă. Coafura arată întotdeauna îngrijită perfect. Firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și când părul ajunge destul de lung. Dar în mod ideal, ar trebui să le corectezi în fiecare lună.

Plus la asta, tunsoarea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric. Prin urmare, dacă la un anumit moment vei simți necesitatea de a face o schimbare de look, nu va fi nevoie să-ți reinventezi complet coafura.

Tunsoarea americană 2021

O astfel de tunsoare întinerește chipul unei femei, corectează forma feței și o face mai expresivă. Tunsoarea este proaspătă, delicată și feminină. Nu întâmplător, astfel de tunsori sunt populare în rândul vedetelor de cinema, care trebuie să arate întotdeaua perfect, dar în același timp să aibă un stil versatil. Dacă visezi la o tunsoare stilată, ușor de coafat, potrivită indiferent de ținută și context – tunsoarea americană e ceea de ce ai nevoie.

Tunsoarea americană pentru femei 40 de ani

Deși este o tunsoare pentru păr scurt, coafura americană arată foarte feminin și delicat. Aceasta este alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător. Și bineînțeles, este o soluție perfectă pentru doamnele 40+, care vor să-și împrospăteze imaginea și să-și etaleze rafinamentul.

Citește și: 21 modele de tunsori la modă în 2021: Cele mai noi tendințe pentru păr scurt, mediu și lung!